12 Kasım 2013 Salı

4 Nitelikleri için bak iyi bir konuk blogcu | Arama Motoru Dergisi

Ben blog ve haber bölümleri için konuk blogging karşılaştırmak ister. Burada, bu sorular. Şeyler kaygısız tutmak uğruna, Daily Show bir örnek olarak kullanacağız. Şimdi bu Jon Stewartın programı (veya onun blog). İnsanlar öncelikle onun yorumu (onun günlüğü gönderileri) dinle dinle. Ancak, onun yorum ek olarak, ayrıca kendi yorumu (konuk blog yazıları) paylaşan Konuklar programı bir dizi var.


Jon Stewart, sadece herkes onun şovunda açmayacaktır. Onun Konuklar farklı nitelikleri için görünüyor. Aynı şekilde, orada-meli var olmak senin konuk blogcular bakmak için bazı şeyler. Aksi halde, senin göstermek (blog) kalitesini yaşayacaktır.


Bu potansiyel bir konuk blogger bakmak için ilk şey olmalıdır. Misafirler kalite blogunuza kalitesini konuşuyor. Jon Stewart değil sadece herkes onun gösteri ve abuk sabuk bildirin. O kişi hakkında konuştuklarını biliyor stratejik olarak alır ve kim bir şey konuşma ile ekleyebilirsiniz. Dedikleri gibi bildiklerini yazmaya daha kolaydır. Birisi hakkında konuştuklarını biliyor, konuk blogger istediği de bu ilgi çekici bir yazı olasılığı artar.


Kendi uzmanlık ölçecek sonra Konuk Blogcular yazma becerilerini değerlendirmek istiyoruz. Eğer gramer hataları ile dolu bir konuk posta olmasına rağmen kötü sen ve senin blog yansıtır. Jon Stewart (o bir blog strateji olarak tavsiye etmem onları alay etmek planlanmış sürece) kendilerini şovunda ifade edemedim birini davet etmezdim. Yani bunu dedi, seni konuk blogger kendi noktası iyi yazılmış bir yazı genelinde alabilirsiniz emin olun.  Bu blogunuzun güvenilirliğini inşa yardımcı olur.


Konuk blogger kitlenizi için konuşmak gerekir değil kendi. Potansiyel bir konuk posta aldığınızda, okuyucularınızın açısından incelemek deneyin. Sesi ve bakış açıları ile tam bir eşleşme olmak zorunda değil ama huzuruna bağlayan bir şey olmalıdır. Jon Stewart kez insanlar şovunda bakış açıları muhalif paylaşan getiriyor, ancak bunlar genellikle dahil bazı mizah hiciv bir gösteri olduğunu biliyorlar. Hedef kitlenizi ile iyi bir maç konuk blogger olduğundan emin olun.


Todd büyük tavsiye. Bu denetimler dışında Ayrıca içerik özgünlük kontrol etmelisiniz. İçerik mevcut bir rehash versiyonu olmamalı ve okuyucuları için bir değer girmelisiniz


Özellikle sosyal medya bir profil ile 4 erdemlere katılıyorum. Güçlü bir sosyal aşağıdakilere sahip Konuk Blogcular kabul ederek, içerik yazmak için daha fazla okuyucu ve pozlama alırsınız.


Her zaman başkasının sosyal ağ manivela muktedir almak çok güzel. Ne yeni takipçileri/okuyucular bir konuk blogger Blog onların hayranları davet kazanmak bilemezsin. Sen-si olmak benzer dinleyiciler, kendi iş yardımcı bu yüzden şansı vardır.


2003 Yılında başlatılan, SEJ pazarlama içerik aramak için topluma dayalı yaklaşımı içinde benzersizdir. Hemen hemen tüm bizim katkıları gerçek uzmanları geliyor: ev içi ve bağımsız Internet pazarlamacılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder