10 Ekim 2013 Perşembe

Google: Bu Mozilla ceza yalnızca bir sayfa dışarı-in 10 milyon etkiledi.

Tüm E-çözümler projektör |





mozillaBiz dün Google Mozilla oluşturulan kullanıcı içeriği üzerinde cezalandırılmış bildirdi. Bugün, biz o olduğunu öğrenmek bir gerçekten, gerçekten küçük ceza bu sadece etkiledi, Mozillanın ~ 22 milyon web sayfaları tek bir sayfa çıktı.


Googlenın arama başkanı spam, Matt Cutts, Google iplik el ile bu ceza çok belirgin bir şekilde uygulandığını açıklayan için daha eklendi. Aslında, sadece Mozillanın etki alanı adını, tek bir sayfada gömülü blog.mozilla.org/respindola/about.


O tek bir sayfada Spam yorumlar inanılmaz sayıda olmasının yanı sıra, bu üzücü kafanın ne kadar karışık Mozillanın webmaster görmekti Googlenın penaltı bildirim. Yanlış anlamayın, ben Google getting büyük bir fan kendi Web Yöneticisi Araçları ceza bildirimleri daha ayrıntılı. Ama bizim örtmek-in Mozillanın soru hakkında ceza ve ceza üzerinden görebilirsiniz, bu sadece büyük bu sitede tek bir sayfada etkileyen daha biraz daha büyük göründü.


Bu benzer bir durum olarak BBC cezalandırılmış ve tek bir sayfada bir ceza olduğu ortaya çıktı.


İle ilgili konular: Kanal: SEO | Google: SEO | SEO: Spam | Son Haberler


@sengineland izle





Yalnız tek bir sayfada bir el ile ceza ve bir site "parçalı" bir kısmı arasında büyük bir fark vardır. 22 Milyon sayfa ile bir sitede, "parçalı" bölümü 500.000 sayfaları olabilir. Ve nasıl kadar rehberlik olmadan samanlıkta literal iğneyi bulmak gerekiyor. Görünüşe göre http://blog.Mozilla.org/respindola/About/ örnek değil neden ilk olarak yer aldı. Belli ki Matt Cutts devreye girdi ve işler düzeldi ama Mozilla olsaydı çok terleme!


Genel var Evet, bir endişe duydu "http://www.mozilla.org/: kullanıcı tarafından oluşturulan spam" notu ile "Sonuç olarak, Google elle spam eylem için site. fazla ayrıntı ile başvurdu". "Site" kabul = http://www.mozilla.org ve görme olduğu başlıca yolu... insanlar ateş almak, bunu göz ardı etmek istemedim. :-)


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi googleda reklam vermek canlı


Bing Reklam başlattı telefon uzantıları Skype tüm cihazlar ile


Çalışma anlaşmazlıkları "Bing üzerinde" iddiası bu 2:1 tercih Bing Google için


Google denize indirmek tahmini Çapraz aygıt dönüşümleri AdWords içinde yeni tahmini toplam dönüşümler nın ilk aşaması


Facebook şimdi mesaj & durum güncellemeleri grafik arama içinde arama yapmanızı sağlar


Googlenın sinek kuşu uçuş alır: SEO Googlenın yeni algoritma fikir vermek


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder